Livrare rapida Taxa transport 20 lei Schimb Gratuit Transport gratuit la cumparaturi de 300 lei

Retur

Cititi cu atentie ceea ce urmeaza:

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului si sunt in valoare de 20 lei ( costul unui colet )

În situaţia în care cumpărătorul a beneficiat de livrarea gratuită a produselor în condiţiile explicate la secţiunea Livrarea , din preţul de restituit se vor reţine de către companie şi aceste costuri (costurile de transport ale primei livrări). Costul celei de a doua livrare (in caz de schimb) este suportat tot de cumparator.

Pentru exercitarea dreptului de renunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informaţi în scris, prin completarea Formularului de Retur şi expedierea produsului la adresa strada Strada TRAIAN, nr 76, Judetul Mehedinti, Loc. Drobeta-Turnu-Severin.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către Firma ANGEL AVE MARIA  S.R.L.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate (să aibă etichetele originale, să nu fie purtate sau deteriorate; integritatea documentelor însoţitoare).

Coletul trebuie să conţină şi Formularul de Retur completat cu toate informaţiile necesare.

Produsele realizate pe comanda personalizata nu pot fi returnate.

Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul curierului cu care v-au fost livrate produsele.

Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. In acest caz transportul este suportat de companie.

În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de companie!

Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 30 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur.

Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactaţi într-un interval de 72 h echipa sitului nostru ( Strada TRAIAN, nr 76, Judetul Mehedinti, Localitatea Drobeta Turnu Severin ) sau telefon 0799 657 707 pentru a reclama aceasta situaţie şi ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit cu un  nou sau rambursarea banilor.

Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Firma ANGEL AVE MARIA. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.

Formularul de Retur se poate descarca mai jos!

CLICK PENTRU A DESCARCA FORMULARUL DE RETUR