Livrare rapida Taxa transport 20 lei Schimb Gratuit Transport gratuit la cumparaturi de 300 lei

Livrare

Livrarea produselor se face prin firma de curierat  FAN CURIER si CARGUS
Nu se fac livrari duminica si in zile  sarbatori legale.

Valoarea maxima a obligatiilor elamag.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, elamag.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon. Din momentul confirmarii comezii veti fi contactat pe e – mail sau telefonic si astfel veti intra in posesia numarului de AWB , avand posibilitatea da a urmari unde se afla coletul dumneavoastra direct pe site-ul firmei de curierat .

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 2-6 zile de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru sau la unul din colaboratori. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va va comunica telefonic sau pe e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutului unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau pe e-mail si nimic altceva in plus.

Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon si pe email.

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda  si efectuand plata. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
– In cazul inregistrarii de comenzi false de catre cumparator cu furnizarea unor date de contact fictiv.


Livrarea produselor vandute de partenerii sitului nostru

Unele produse din site sunt vandute de catre partenerii nostrii ( Accesorii pentru mama si bebe ) . Aceste produse sunt livrate direct de catre partener, prin curier rapid  ( CARGUS) , cost transport 20 lei.

Daca intr-o comanda aveti atat produse elamag.ro , cat si produse vandute de partenerul nostru DESEDA -Accesorii pentru mama si bebe, acestea vor fi livrate separatprodusele elamag.ro vor fi livrate de catre FAN CURIER si CARGUS , iar produsele partenerului vor fi livrate de catre curierul cu care lucreaza acesta.

Transportul si taxa de  ramburs  sunt gratuite, oriunde in tara, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei  ( valabil doar pentru localitatile din Romania care au sedii FAN CURIER si  CARGUS ).

La cea de a doua comanda, se primeste 10% reducere.

Pentru comenzi mai mici de 300 de lei, taxa de transport este de 20 lei ( valabil doar pentru localitatile din Romania care au sedii FAN CURIER si CARGUS).

Se percepe taxa suplimentara de 1 leu pe km, pentru localitatile si comunele din Romania care nu se afla in aria de acoperire a curierului. ( FAN CURIER, CARGUS )

Comenzile sunt expediate in termen de 2-6 zile din momentul preluarii coletului dumneavoastra de firma de curierat de la sediul nostru.