Livrare rapida Taxa transport 20 lei Schimb Gratuit Transport gratuit la cumparaturi de 300 lei

Card cadou

Calitatea de membru este atestată prin cardul de fidelitate ELAMAG; acesta nu este un card de credit, ci un card de identificare a clienţilor fideli pe baza căruia posesorii beneficiază de un set de avantaje la achiziţionare de produse din reţeaua de magazine ELAMAG.

Beneficiile cardului de fidelitate:

  • 10% discount pentru orice achiziţie: posesorul unui card de fidelitate ELAMAG beneficiază de un discount fix de 10% pentru orice achizitie;

  • 10% HAPPY BIRTHDAY DISCOUNT: de ziua ta, ELAMAG ţi-a pregătit un cadou. Ai 7 zile la dispoziţie începând cu data la care te-ai născut şi un discount suplimentar de 10% pentru a-ţi alege 2 produse, din categorii diferite (exemplu: accesorii), dintr-unul din magazinele ELAMAG;

  • Invitaţii la evenimentele organizate de ELAMAG: clienţii fideli sunt invitaţi la vânzările promoţionale cu circuit închis, unde pot beneficia de preţuri preferenţiale, la prezentări de modă şi la alte evenimente speciale ELAMAG. În plus, veţi avea posibilitatea de a beneficia de informaţii în avans cu privire la planul de ofertă şi planul promoţional oferit de ELAMAG.

 

Dobândirea calităţii de membru ELAMAG CLUB

Poate intra in posesia cardului de fidelitate ELAMAG orice persoană care achiziţionează produse din magazinele ELAMAG în valoare totală de minim 500 RON, dovada făcându-se pe baza bonului de casă. Sunt valabile bonurile de casă din orice punct de vânzare ELAMAG, indiferent dacă sunt acordate discount-uri sau produsele corespunzătoare fac parte din promoţii sau campanii de reduceri de preţ. Participantul completează integral formularul de înscriere, cu date reale şi citeţ. Formularul de înscriere se completează şi se predă în punctele de vânzare ELAMAG împreună cu bonul de casă care face dovada achiziţiei. Un formular nesemnat sau conţinând date incomplete nu este valid, ceea ce atrage după sine imposibilitatea de a beneficia de avantajele oferite de acest program. Cardul de fidelitate ELAMAG se va trimite către posesor la magazinul ELAMAG indicat de acesta. După primirea acestuia de către posesor, cardul devine activ şi poate fi imediat utilizat. Titularul cardului va avea obligaţia de a anunţa fără întârziere orice schimbare a informaţiilor personale şi, de asemenea, va anunţa pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.

Mecanism de functionare

Zona de desfășurare a programului de fidelitate este reprezentată de punctele de vânzare ELAMAG de pe întreg teritoriul Romaniei, cu posibilitate de extindere şi la viitori parteneri.
Programul de fidelitate are o durată nedeterminată.
Procentul de 10% discount nu se mai aplica in perioada de promoții sau campanii de reduceri de pret.
ELAMAG îsi rezervă dreptul de a sista oricând derularea programului, înştiintarea cu privirea la aceasta fiind afişată în toate punctele de vânzare ELAMAG cu cel putin 15 zile înainte.
Conform legii 677/2001, datele dvs. personale vor fi prelucrate doar în vederea analizelor necesare ELAMAG. Acestea nu vor fi înstrăinate către alte baze de date; conform legii menţionate se pot aduce modificări sau se poate face opoziţie cu privire la datele personale.
Acest program de fidelitate se va defăsura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, fiind organizat de SC ANGEL AVE MARIA SRL, cu sediul social în str. Adrian, nr. 119, Drobeta Turnu Severin, Judetul Mehedinti, Romania, înregistrată la Oficiul Registrului Comertului Drobeta Turnu Severin nr. J25/671/2017, cod unic de înregistrare 38293757.