Politica de confidentialitate

Din 25 mai 2018, a intra în vigoare la nivel european un nou regulament privind

protecția datelor. ( GDPR )

Firma ANGEL  AVE MARIA S.R.L, în calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului www.elamag.ro, suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Informațiile tale personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri și/sau tranzacție, de exemplu pentru a trimite o comandă. Noi nu vindem, nu negociem sau transferăm către părți din afară informațiile tale personale identificabile. Acest lucru nu include părțile terțe de încredere, care ne asistă în operarea site-ului nostru sau în conducerea afacerii, atâta timp cât părțile sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații.
Noi credem că este necesar să se facă schimb de informații, cu scopul de a investiga, preveni sau de a lua măsuri ce privesc activitățile ilegale, suspiciunea de fraudă, situațiile care implică potențiale amenințări la siguranța fizică a oricărei persoane, încălcări ale termenilor de utilizare, sau altfel cerute de lege.
Informațiile non-private, cu toate acestea, pot fi furnizate către alte părți pentru marketing, publicitate, sau în alte scopuri.
Cookie-urile îmbunătățesc accesul la site-ul nostru și identifică vizitarea repetată. Mai mult decât atât, cookie-urile noastre sporesc experiența unui utilizator prin urmărirea și direcționarea în funcție de interesele lui/ei. Această utilizare de cookie-uri, cu toate acestea, nu este în nici un fel legată de orice informație personală de identificare de pe site-ul nostru.Noi folosim adresa de e-mail furnizată pentru a-ți trimite informații și actualizări referitoare la comanda, știri ocazionale despre companie, informații legate de produs etc. Dacă în orice moment dorești să te dezabonezi de la primirea email-urilor viitoare, vom include instrucțiuni de dezabonare detaliate în partea de jos a fiecărui e-mail. Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate

Firma ANGEL  AVE MARIA S.R.L, în calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului www.elamag.ro, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta Politică de confidențialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea și reprezintă întreaga ințelegere (contractul) dintre părti.

www.elamag.ro  își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului precum și prezenta Politică de confidențialitate si Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați PERIODIC această secțiune pentru a verifica Termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru site-ul www.elamag.ro și pentru care are calitatea de autor/proprietar/administrator.

Trebuie sa stiti!!!!

  • date cu caracter personal – orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale
  • prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;
  • stocarea – păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
  • sistem de evidență a datelor cu caracter personal – orice structura organizată de date cu caracter personal, accesibilă, potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structură este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcționale ori geografice;
  • operator – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  • terț – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizată, operatorul ori persoana împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;
  • destinatar – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;
  • date anonime – date care, datorită originii sau modalității specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă;
  • date de tip “business contact” – date care includ numele, funcția, adresa de business, numărul de telefon sau adresa email a unui angajat al unei organizații, în această calitate. Datele tip “business contact” nu intră în categoria datelor cu caracter personal;
  • date statistice – date care au fost obținute ca urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane și sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice și/sau de informare, promovare.

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

www.elamag.ro poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voit.

Pentru a putea cumpăra de pe www.elamag.ro, este necesară înregistrarea pe acest website. Contul este editabil, datele putând fi modificate sau şterse în orice moment

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

  1. Pentru a ne asigura că situl nostru  este relevant nevoilor dumneavoastră.
  2. Pentru a livra servicii precum stiri,noutati, evenimente.
  3. Pentru a ne ajuta să cream și sa publicăm conținutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.
  4. Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.

www.elamag.ro  colectează informații și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesați în interiorul site-ului, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.echipa noastra  poate folosi în cadrul site-ului cookies, stocând temporar date cu caracter personal în următoarele scopuri:

  1. Pentru a îmbunătăți securitatea accesului.
  2. Pentru a îmbunătăți și a vă furniza un serviciu cât mai bun.

www.elamag.ro  poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale www.elamga.ro și ale site-urilor sale web, sau (c) acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci când suntem solicitați să furnizăm date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării.

www.elamag.ro  nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

Colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.elamag.ro.

Suplimentar față de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.elamag.ro implică:

Formularele de plată online prezentate dumneavoastră atunci când efectuați o tranzacție e-Commerce vor trebui completate cu toate informațiile solicitate și marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.elamag.ro în următoarele scopuri

  1. facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră;
  2. livrarea acestora

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii destinatari: Băncile implicate , conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Prin continuarea tranzacției e-Commerce prin intermediul site-ului www.elamag.ro vă exprimați expres consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în sistemul de evidență informatizat de către Firma ANGEL AVE MARIA  S.R.L., în calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal din cadrul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

UTILIZAREA DATELOR STATISTICE ȘI DATELOR ANONIME

www.elamag.ro poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în calitatea sa de operator în următoarele scopuri:

    1. realizării de rapoarte;
    2. realizării de informări;
    3. publicării, promovării, ofertării produselor/serviciilor oferite de către www.elamag.ro

SECURITATEA DATELOR COLECTATE

www.elamag.ro  utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control și audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare.

Serverul pe care site-ul este găzduit este protejat  de acces fizic și la distanta limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punctul de vedere al securității. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și, atunci și dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.