Livrare rapida Taxa transport 20 lei Schimb Gratuit Transport gratuit la cumparaturi de 300 lei

Termeni si conditii

Livrarea produselor se face prin firma de curierat  FAN CURIER si CARGUS Nu se fac livrari dumnica si in zile  sarbatori legale.

Transportul este gratuit pentru orice produs in orasul DROBETA TURNU SEVERIN, exceptie fac produsele din gama "Articole pentru mama si bebe".

Daca in cosul de cumparaturi sunt produse  deja reduse, nu mai puteti beneficia de nici un cupon de reducere suplimentar.

Valoarea maxima a obligatiilor elamag.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, elamag.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.
Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon. Din momentul confirmarii comezii veti fi contactat pe e - mail sau telefonic si astfel veti intra in posesia numarului de AWB , avand posibilitatea da a urmari unde se afla coletul dumneavoastra direct pe site-ul firmei de curierat .
Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent.In mod normal in 2-6 zile de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru sau la unul din colaboratori. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va va comunica telefonic sau pe e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutului unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau pe e-mail si nimic altceva in plus.
Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon si pe email.

Transportul este gratuit pentru orice produs in orasul Drobeta Turnu Severin 
 Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda  si efectuand plata. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului.
 Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate

Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
- In cazul inregistrarii de comenzi false de catre cumparator cu furnizarea unor date de contact fictiv.

Livrarea produselor vandute de partenerii sitului nostru Unele produse din site sunt vandute de catre partenerii nostrii ( DESEDA -Accesorii pentru mama si bebe) . Aceste produse sunt livrate direct de catre partener, prin curier rapid  ( FAN CURIER ) ( CARGUS) , cost transport 22 lei.

Daca intr-o comanda aveti atat produse elamag.ro , cat si produse vandute de partenerul nostru DESEDA -Accesorii pentru mama si bebe, acestea vor fi livrate SEPARAT, produsele elamag.ro vor fi livrate de catre FAN CURIER, CARGUS  , iar produsele partenerului DESEDA vor fi livrate IN COLET SEPARAT prin CARGUS.  

Transportul si taxa de  ramburs  sunt gratuite, oriunde in tara, pentru toate comenzile mai mari de 300 lei  ( valabil doar pentru localitattile din Romania care au sedii FAN CURIER si CARGUS).

La cea de a doua comanda,  se primeste 10% reducere.

Pentru comenzi mai mici de 300 de lei, taxa de transport este de 20 lei.

Comenzile sunt expediate in termen de 2-6 zile din momentul preluarii coletului dumneavoastra de firma de curierat de la sediul nostru.


Website-ul  www.elamag.ro   este operat de catre Firma ANGEL  AVE  MARIA SRL cu sediul  in Localitate Drobeta Turnu Severin, Strada Adrian, nr 119, Judetul Mehedinti, inmatriculata in Oficiul Registrul Comertului sub nr. J25/671/2017, avand cod unic de inregistrare 38293757.

CCPrezentul document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi uiliza site-ul www.elamag.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor şi condiţiilor prezentate în acest document. Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor din gama oferită pe site presupun implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea.

Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele şi informaţiile despre acestea şi despre magazin, precum şi de a crea un cont care să servească la achiziţionare.

Firma ANGEL AVE MARIA SRL poate aduce în orice moment modificări asupra conţinutului site-ului www.elamag.ro, modificări de accesibilitate si structura, poate opri furnizarea informaţiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil şi fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terţe persoane.

Toate materialele postate pe acest site, şi site-ul în sine, sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale şi/sau alte drepturi de proprietate intelectuală. Aceste materiale aparţin societăţii Firma ANGEL AVE MARIA  SRL, putând fi folosite cu permisiunea proprietarilor lor, numai în scop non-comercial. Termenul de materiale vizează: imagini,ilustratii, fotografii, texte,  clipuri audio videoclipuri, marci comerciale,desene, logo-uri şi alte materiale conţinute în acest site, precum şi software-ul utilizat în proiectarea şi dezvoltarea site-ului.

Toate drepturile sunt rezervate, la nivel mondial. Numele şi marca Elamag, este marcă comercială, Firma ANGEL  AVE MARIA S.R.L

Materialele conţinute în acest site sunt afişate numai pentru scopuri informaţionale şi promoţionale. Acest site este numai pentru uz privat, personal şi non-comercial. Descărcarea sau copierea materialelor de pe acest site este permisă numai pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisă reproducerea (exceptând uzul personal, non-comercial), distribuirea publicarea,afisarea, transmiterea, modificarea, adăugarea, stergerea, crearea unor lucrări derivate, vinderea sau participarea la vânzarea oricăror materiale din conţinutul acestui site, al oricărui software aferent. Orice altă utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea în alte scopuri decât cel personal, non-comercial, modificarea, distribuirea sau republicarea, fără acordul prealabil, în scris, din partea Firmei  ANGEL AVE MARIA SRL, este strict interzisă.