05mart.

Hainele pentru bebelusi si copii – de ce sa tii cont.

 

Hainele pentru copii sunt pline de culoare şi au croiuri diferite. Nu o să ai niciodata o problemă în a găsi în magazine haine de marimea potrivita pentru copilul tau.
Nu întotdeauna modelul unic merge mână în mână cu confortul. O problema o reprezinta hăinuţele pentru bebeluşi din materiale aspre, elemente de închidere şi cusături la spate,nasturi, capse, fermoar.

Când alegeţi un body pentru cel mic ţine cont de următoarele sfaturi:

Încerca body-urile uşor de îmbrăcat, cu o deschizătură largă la gât, eventual cu capse pe un umăr sau la spate;

Alege body-uri cu capse între picioare pentru ca schimbatul scutecului să devină o operaţiune usoara;

Alege întotdeauna hăinuţe din bumbac pentru ca pielea să poate respira. Copilul va transpira mai puţin şi ca atare nu vor apărea iritaţii.

Body trebuie să fie adaptat pentru corpul copilului, şi nu trebuie să-i împiedice mişcările.

Hainele pentru copii trebuie să fie din materiale de calitate

În cazul hainelor pentru copii şi mai ales pentru bebeluşi trebuie să te orientezi spre haine realizate din cele mai bune materiale – bumbac, catifea, blug ,lână.

Fibrele sintetice nu ţin atât de bine umezeala departe de pielea copilului şi pot inhiba accesul aerului. Aceasta este o cauză a iritării pielii. Deci atunci când alegi haine pentru bebeluşul tau, cauta calitatea.

Mulţi comercianti oferă haine realizate din materiale naturale şi durabile, de calitate. O garanţie în acest sens este faptul că hainele nu vor intră la apă, culorile nu se vor duce  după mai multe spălări, iar cusăturile nu se vor destrama .

Croiala hainelor egal confort

Bineînţeles că hainele cu o croiala unică, deosebita ne plac cel mai mult. Cu toate acestea, înainte de cumpărare, merită să vedeţi dacă moda merge mână în mână cu uşurinţa de utilizare.

Un copil mic nu poate să-ţi spună că bluziţa este incomodă sau că ceva îl deranjeaza. El îşi exprimă frustrarea prin plâns sau mârâială. În cazul sugarilor alegeţi haine care se prind pe umăr sau la spate. În felul acesta vei fi sigura că în timpul mişcărilor închiderea nu intră în corpul firav al micuţului. Pantalonii cu capse pe toată lungimea cracului facilitează schimbarea rapidă a scutecului, chiar şi atunci când esti plecata de acasa.

Tu cum alegi hainele micutului tau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *