08oct.

Idokids – stil, eleganta, calitate superioara

Fie că sunteți la munte, in parc sau în oraș, vremea de afara ne duce cu gandul la frig, deci de ce să nu ne pregatim cu dispoziția potrivită și cu garderoba perfectă in ton cu vremea?

Am spionat printre noile propuneri oferite de  IDOKIDS (companie toscană Miniconf, lider în materie de îmbrăcăminte internațională pentru copii), pentru a descoperi că și toamna, iarna aceasta poate fi plină de culoare și dinamism.

Colectia #idokids ( îmbrăcăminte pentru copii) este plina de soluții creative pentru haine de zi, dar și idei elegante pentru ocazii speciale.

Ne deosebim de ceilalti prin grija în design, rafinarea în alegerea țesăturilor și atenția la detaliile care au diferențiat întotdeauna creațiile Miniconf.

Pentru băieți, întoarcerea la școală este mai spumoasă! În acest sezon, se poarta roșu, verde militar, culori care amintesc de îmbrăcămintea de la colegiu și combină tricourile clasice cu țesături tricotate ușoare.

Pentru activități sportive îmbrăcăminte super confortabilă, concepută pentru cele mai dinamice jocuri,  iar culorile care alterneza sunt negrul cu atingeri fluorescente.

Pentru fete tema must-have a colecției este Super wow … iar numele spune deja tot! Tema care stă la baza este practicitatea și confortul, iar roșu și albastru sunt culorile dominante ale țesăturilor moi (cum ar fi tricoul din fleece) combinate cu tricouri din denim. Apoi, există inserții de paiete și linii grafice pentru o dispoziție mai sclipitoare si lejera in acelasi timp.

Recunoscută și plină de energie, tema Rock oferă haine casual în nuanțe de negru și verde militar cu grafică aurie. În garderobă găsim pantaloni, colanti, compleuri și rochii cu inserții deosebite, deasemenea o țesătură folosită și ca bază pentru franjuri și știfturi pentru tricouri și fermoare . 

Descoperiti COLECTIA IDOKIDS – Haine pentru copii fabricate in Italia, haine de calitate superioara!

Va asteptam la Cumparaturi ONLINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *