13dec.

Cand si cum se impodobeste bradul de Craciun?

Impodobirea  bradului este una dintre cele mai iubite traditii din sezonul de iarna, insa sunt putine persoanele care respecta data cand ar trebui facut acest obicei. Oamenii isi aleg momentul in functie de timpul lor liber sau o ocazie speciala in familie. Bradul ar trebui impodobit in Ajunul Craciunului, mai exact seara de 24 decembrie.

Cum se impodobeste bradul!

Ca sa obtii cel mai frumos brad, nu trebuie decat sa tii cont de cateava reguli.

Asadar, dupa ce ai fixat bine bradul in suportul lui special, trebuie doar sa urmezi etapele ce urmeaza:

  1. Aranjeaza instalatia luminoasa. Incepe aranjarea acesteia de la baza pomului, avand grija sa acoperi fiecare ramura in parte. Inconjoara bradul cu instalatia intr-un mod aparte. Alege modele de instalatie simple, care nu incarca bradul, ci care ofera o nota personala. Nu uita ca acest tip de ornament nu ar trebui sa lipseasca din bradul tau, pentru ca el ofera frumusete.
  2. Pune beteala. Nu exista reguli atunci cand vorbim despre impodobirea bradului cu beteala, atata timp cat nu exagerezi. Incepe aranjare din partea de sus a bradului si adauga mai multa beteala pe masura ce ajungi la ramurile de jos, unde bradul este mai bogat. De la beteala simpla pana la cea deosebita , exista o multime de modele cu care poti sa te joci atunci cand aranjei  bradul. Lasa-le sa atarne  pe ramurile lui si cu siguranta vei obtine rezultatul la care te-ai gandit initial.
  3. Atarna decoratiunile. Atunci cand nu stii cum sa aranjezi  bradul, trebuie sa stii ca urmatorul pas este atarnarea  decoratiunilor specifice perioadei de Craciun. Pentru a le scoate in evidenta pe cele mai frumoase, asigura-te ca le pui in zone centrale. Incepe impodobirea bradului cu globuri/alte decoratiuni mari si aranjeaza-le la distanta pe ramuri, astfel incat sa obtii echilibru vizual. Urmeaza ornamentele de dimensiune medie, apoi cele mici, tinand cont de aceeasi regula. Cele mici sunt cele mai bune  pentru a umple spatiile ramase goale printre crengutele bradului.
  4. Pune ornamentul principal in varf. Aranjeaza cu atentie ornamentul principal  care impodobeste varful bradului. Daca ai ales sa impodobesti bradul in una sau doua culori , ai grija ca si aceast ornament  sa se incadreze in peisaj.
  5. Aranjarea cadourilor. Ultimul pas este aranjarea cadourilor in jurul bradului de obicei la baza lui. Nu mai ramane decat sa aprinzi instalatia si sa te bucuri alaturi de familie si de cei dragi  in jurul bradului de Craciun ascultand  colinde.

Ce ziceti de cateva idei pentru cadourile de sub brad?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *